Rekrytering


Raseborgs stad vill vara en rättvis arbetsgivare. Vi jobbar alla tillsammans för att kommuninvånarna, gammal och ung, skall ha bra livskvalitet. Kommunen är inte ett självändamål utan finns till för dess invånare. Invånare som trivs i Raseborg är den främsta målsättningen. Resultaten av arbetet sporrar personalen och utvecklar verksamheten.

Staden erbjuder sin personal i egenskap av arbetsgivare, förutom ett tryggt anställningsförhållande, även mångsidiga, utmanande samt varierande arbetsuppgifter.

Att göra en arbetsansökanAnsökan till lediga befattningar och tjänster inom Raseborgs stad sker med hjälp av detta elektroniska rekryteringsprogram. Genom att öppna önskad annons kan du fylla i arbetsansökan. Var noggrann när du väljer annons, eftersom den ansökan som du skickar in riktar sig till den annons som du har öppnat, och din ansökan behandlas som ansökan till den annons dit du skickat den. För varje arbetsplatsannons ska en skild ansökan skickas in.

Du har två timmar på dig att fylla i ansökan. Du får ett e-postmeddelande om att din ansökan kommit fram om du under punkten personuppgifter fyller i din e-postadress.

Du kan också lämna in en öppen ansökan. En öppen ansökan sparas i systemet i 6 månader. Under den tiden finns ansökan till förmännens förfogande då de söker personer till olika anställningar.

Problem med att fylla i ansökan?Om du har problem med att fylla i ansökan ta kontakt medcareers@raseborg.fi

Ansökan avslutasTitelArbetsplats

Skriv ut
Version nummer och datum : 2.2.71 - 29.12.2017